Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    60
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Flash form sending data to php (please help!)

    Hello all...I had someone who had compiled my flash site as I have three forms integrated into my flash website (http://alliancedirect.net) on the left side you see a "Refinance", "Purchase", and "Loss Mitigation" but I had to do some edits on it and someone else had to work on it and the original person I can't get in contact with and I didn't have the original FLA file so something happens when someone fills out any of the forms to the left....no data is sent! I receive the email but it is blank! I have several flash forms I downloaded to see how I would get the script to go but I can't seem to figure it out!

    The current script on my flash is super super long...(i'm sure a lot of nonsense coding in it) ....can someone help assist me with this? I am on the computer pretty much all day because of my work so if anyone can assist me, I will check for replies on here regularly and my aim is xxsassterxx1 and my yahoo is prznplaya4life . Again....i would appreciate any help I can get in regards to this because I truly am stuck with what to do...Thanks again in advance for your help and consideration!

  • #2
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    There isn't much one can do without the original FLA. One might be able to decompile it and fix it, but this is no guarantee and should really be something posted in the web projects since its a request for someone to do the work for you.
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    60
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Sorry for being confusing; I have the FLA with everything done and when you fill out any of those 3 forms...it emails it to me...but without the data that ther user filled out inside of it!

  • #4
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    Have you checked that the variables for the input fields are the same as what should be sent? I can't really help without seeing some actionscript code...
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    we can fix that for you : ]

    It may be script in your flash file, or changes in web browsers, fire fox now disallows the @ symbol in flash forms if the background is transparent and offers a multitude of head melt downs for web designers using flash.

    Well it could be a number of things just e mail us you source flies and you sever side scrip and we will fix it for you : ]

    http://www.electronwebdesign.com/
    http://www.codingforums.com/images/smilies/thumbsup.gif
    E mail
    admin@electronwebdesign.com


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •