Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry symbol won't display in dynamic text field

    Evening everyone

    After hours of banging my head against a brick wall with this little problem, I have lost the will to live and hope someone can come to my rescue!

    I have a flash movie that scrolls text in a dynamic text field when the mouse hovers over the up and down buttons.

    The text is linked via an external .txt file, is styled using html and an external style sheet, and I have embedded the necessary font files - Arial, uppercase, lowercase, numerals and punctuation.

    It works just as it should and would be 'job done' IF it I could get the symbol to display, but I CAN'T!

    I've tried using '£' and with a semicolon but this doesn't solve it either. I've run out of different way to google for the solution and so now defer to your good selves whilst I go and mutter to myself quietly in the corner of the room for a while.

    Answers here, by email, on a postcard, by carrier pigeon, semaphore, ANYTHING will be much appreciated

    Many thanks
    Sarah

  • #2
    Senior Coder gnomeontherun's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Houston
    Posts
    2,846
    Thanks
    10
    Thanked 238 Times in 229 Posts
    Sarah,
    Try to use this:

    £

    Which will fool Flash (I think) into thinking you have entered this: £

    Let me know if that works!
    jeremy - gnomeontherun
    Educated questions often get educated answers, and simple questions often get simple answers.

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    It's fixed!

    (sorry Jeremy it wasn't your suggestion, when I tried it it just displayed £ but thanks for replying to my plea for help )

    For a change of scene I worked on another page that also had a sign in it, but I copied the text from a web page I'd already written and put on the net and pasted it into Notepad - when i ran the new swf, lo and behold! there was the elusive !

    I went back to the original page that was causing the heartache and quickly wrote it out in Word, copied that into Notepad and linked it to the .fla file...and there was the sign.

    Something only ever written in Notepad = no s, so Notepad seemed to be at the root of it.

    Quietly minding its own business underneath the Save As field is a drop down menu of encoding options that defaults to ANSI...change it to UTF-8 and I end up with more s written with Notepad that display in swf's than I could ever wish for!

    HURRAH!
    Sarah

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Atlanta
    Posts
    1,037
    Thanks
    14
    Thanked 30 Times in 28 Posts
    I was tickled when I read 'carrier pigeon'. But did you really say semaphore? Thats great! Glad you have it figured out.
    Most of my questions/posts are fairly straightforward and simple. I post long verbose messages in an attempt to be thorough.

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by StupidRalph View Post
    ...But did you really say semaphore?
    I was w-a-y past desperate that evening!

    It all seems like so long ago already


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •