Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Explorer Flash not showing up

    Hi, I'm working on a website, but I'm having a slight issue getting the flash animation to show up in IE. It works fine in Firefox, though. Not sure why... The site in question is http://www.coloncareclinic.ca/sohoad...lue/index.html . If you can tell me what I'm doing wrong, that would be really helpful. Thanks!

  • #2
    Senior Coder nikos101's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London
    Posts
    1,005
    Thanks
    58
    Thanked 10 Times in 10 Posts
    Seems ok to me, tested in both IE6 & 7


  • #3
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Here is your code
    Code:
    <object id="fruitsVeggies" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="175" height="400" id="fruitsveggies" align="middle">
            <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
            <param name="movie" value="fruitsveggies.swf" />
            <param name="quality" value="high" />
            <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
            <embed src="http://www.coloncareclinic.ca/sohoadmin/program/modules/site_templates/pages/CUSTOM-MainTemplate-Blue/fruitsveggies.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="175" height="400" name="fruitsveggies" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
          </object>
    See something wrong?
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No Aerospace, that's actually the correct path to the file. But oddly enough, it works fine today... Hmmm... Go figure

  • #5
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Heh, you are right. I didn't notice the url you gave in your first post.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •