Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Path problems using Cut & Paste Full Screen Image Slideshow

    Hi everybody,
    I was looking for a script to diplay images from a folder and came across this in this website Cut & Paste Full Screen Image Slideshow

    When I use the demo it works fine, but when I change the path to my folders it does not. Line highlighted


    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>

    <script src="http://www.javascriptkit.com/script/script2/fpslideshow/fpslideshowvar.php" type="text/javascript"></script>

    <script type="text/javascript" src="fpslideshow.js">

    My path
    <script src="http://localhost/gallery/images/fpslideshowvar.php" type="text/javascript"></script>

    I have tried it locally on my pc with xampp and on test folder on my server.
    server does not like you linking with URL so need to use localhost.

    Is there somewhere else in the accompanying files i need to change or have i made a basic error in the line above.

    Thanks for your time
    Dwain

  • #2
    Senior Coder DanInMa's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Salem,Ma
    Posts
    1,577
    Thanks
    13
    Thanked 248 Times in 248 Posts
    did you change the baseurl var in fpslideshowvar.php to reflect your websites base url?

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi Daninma.
    Yes i did that, it seems that it does not work with path localhost.
    I have got it working as i ignored the server message regarding putting absolute path name and removed the localhost path.
    I am now working on adjusting the size (not so FPslideshow) but that is not going very well.
    Found some bits on http://jsfiddle.net/rjurd/8dhfr/ but cant get that to work, I will go through the code and see if i can make some changes. I'm just starting out and I might have set my sites too high for a first project.
    Thanks for your reply.

    Dwain


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •