Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Arrow VS2005 Problem fails with "No symbols loaded"

    I am a beginner of VS2005...
    I want to run this demo (http://www.mit.edu/~ibaran/autorig/pinocchio.html). I have successfully complie the source code, but I cannot run the output file with the following errors:
    "Symbols loaded (source information stripped)."
    "No symbols loaded."

    Do anyone know how can I solve them? Thanks!


    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\Pinocchio\debug\DemoUI.exe', Symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\advapi32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\rpcrt4.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\glu32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ddraw.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\dciman32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wsock32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2_32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2help.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\comctl32.dll', No symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shell32.dll', No symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shlwapi.dll', No symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ole32.dll', No symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\Pinocchio\debug\Pinocchio.dll', Symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcp80d.dll', Symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcr80d.dll', Symbols loaded.
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\imm32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lpk.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\usp10.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    'DemoUI.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2180_x-ww_a84f1ff9\comctl32.dll', Symbols loaded (source information stripped).
    The program '[2920] DemoUI.exe: Native' has exited with code 0 (0x0).

  • #2
    Rockstar Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    USA
    Posts
    9,074
    Thanks
    1
    Thanked 328 Times in 324 Posts
    Those aren't error messages, the fact that a file didn't have any symbols to load isn't an error message.

    The program ran and then exited. Did it not do what you wanted?
    OracleGuy

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    16
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oracleguy View Post
    Those aren't error messages, the fact that a file didn't have any symbols to load isn't an error message.

    The program ran and then exited. Did it not do what you wanted?
    Yes. The output.exe can run but cannot do the expacted thing.
    How can I load the required symbols?

  • #4
    Rockstar Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    USA
    Posts
    9,074
    Thanks
    1
    Thanked 328 Times in 324 Posts
    The symbols thing isn't the issue at least not directly, it sounds like there is a bug in the main program. Try starting it with debugging and stepping through the main/winmain function and see where it crashes.
    OracleGuy


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •