Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Las Vegas
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    DVI not working..

    I have an XGI Volari V3 video card, with vga, svideo, and a dvi connector. Now my problem is I wanna run extended monitors, but with both vga monitors. I have 2 DVI to vga adapters but when i try my other monitor, it flickers on for just a second, and then looses signal...... The card is new, any ideas?

  • #2
    Rockstar Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    USA
    Posts
    9,074
    Thanks
    1
    Thanked 328 Times in 324 Posts
    Did you enable the second monitor in the settings for the video card?
    OracleGuy

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Las Vegas
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yup and it still wont read it I even tried just using the DVI as my primary

  • #4
    New to the CF scene
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Have you tried doing the settings as stated above by oracleguy and applying and restarting your pc some times the settings for 2 monitors donít work till you restart.

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Las Vegas
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Tried that, and nothing I dont know what to do , it cant be the montior, because it works as a primary


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •