Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    76
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem using FireFox and IE

    I have no idea why I cannot see .gif's. Animated gif's and a couple of images are the ones giving me the most trouble. All I see are just is a 20x20 transparent .gif, in either FF or IE. Can anyone explain why...sorry if I dont make sense, I have'nt eaten in a while.....

  • #2
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Then go eat? Do you have any firewalls or security software installed on your system? If so what do you have? Possibly Zone Alarm?
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    76
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ha...havin' a burger and enjoying it. Yeah...I do have zonealarm. I unchecked the animations under the Ad Blocking tab, and that fixed some...<b>some</b> .gif's. The only thing that does'nt show up are avatars....I have no idea why that happens

  • #4
    Supreme Master coder! _Aerospace_Eng_'s Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a place far, far away...
    Posts
    19,291
    Thanks
    2
    Thanked 1,043 Times in 1,019 Posts
    Avatars on what forum? Not every member on these forums has an avatar. Actually only about 350 us are allowed to even have one.
    ||||If you are getting paid to do a job, don't ask for help on it!||||

  • #5
    New Coder
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    76
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ehh...that would explain that then

    there's another site that's giving me trouble seeing images...images in general, whether (did I spell that right?) it be jpg or gif. Like ROBOTECH.COM, before I updated FF to 1.5.0.1, I could see the side menu. Now, sometimes it loads the images. It does the same thing in IE and I'm using 6.0. I don't know what to do.....

    UPDATE:
    For some reason, I don't have that problem in MSN Explorer...but, I don't like using MSN Explorer. I'm trying to find out why that happens. It would'nt have to do with the about:config settings in FF would it?
    Last edited by crono.Serge; 04-21-2006 at 12:57 AM.

  • #6
    Senior Coder
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,340
    Thanks
    0
    Thanked 61 Times in 60 Posts
    Did you do anything to the config file?

  • #7
    New Coder
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    76
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    No...

    not that I can think of...I just recoverd from a BIG A** crash. And guess what? I had the same problem before the crash.

  • #8
    Rockstar Coder
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    USA
    Posts
    9,074
    Thanks
    1
    Thanked 328 Times in 324 Posts
    Why not try turning off the ad-blocking feature in ZoneAlarm all together and see if it fixes the problem. Just to rule it out.
    OracleGuy

  • #9
    New Coder
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Washington, DC
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I've had a bunch of formating problems in FF that I have not had in IE. That said, I am not going back to IE anytime soon.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •