Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Problem downloading flash plugin :(

    Hey everyone

    Im new at this forum. I have a question: When I go on the flash [macromedia] website, I cannot download the flash plugin. I click on Install Now, then I wait for 10 minutes and nothing's happening. I think it's a problem concerning my cookies or something.

    Please help! Thanks!

  • #2
    Senior Coder
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Australia
    Posts
    1,963
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Please tell us what Operating System (including version number) and what Browser you are using

    I take no responsibility for the above nonsense.


    Left Justified

  • #3
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Okay, well I'm using Internet Explorer 6 and Windows XP Professional (Im not sure of the version number though...)

  • #4
    Senior Coder
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Australia
    Posts
    1,963
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Wow, that's very odd

    Trying clicking this direct link to the .exe download: http://fpdownload.macromedia.com/get...ash_player.exe

    Anything?

    If not, you must have some security measure (ie: firewall) blocking .exe downloads... I'm not really sure to be honest

    Is the computer within a larger network or is it just your home machine plugged into a modem?

    I take no responsibility for the above nonsense.


    Left Justified

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I can download the link, but after the installation, nothing's happening :/

    I went on a site with flash content but still, it showed up as a X.

    Well I have a firewall... I have Bit Defender 9 Standard.

    Im not sure what you mean (Im not a pro with internet connections and stuff) but here, we have 3 computers using the same Internet connection. We have a rotor also...


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •