Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    need help with coumputer

    i just bought a new video card a geforce nivida AGPx8 6600 for my other coumputer after i installed it and everything i cloudnt get on the internet now i use to have a Crappy Radeon 9250 and it worked fine then but i tryed to put that one back in and still have internet problem the internet was working fine before i switched the video Card.ethernet cable is hooked up to my Zylex Routher in the Lan1 Port what cloud be the problem here please help

    Coumputer:AMd sempron 3000+
    2.0ghz rated at 3.0ghz perfromance
    512kb cache
    333mhz front bus
    768mb
    70gb hardrive
    Windows XP
    48x32x16 cd drive

  • #2
    New to the CF scene
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Reload your internet software and drivers.

  • #3
    Senior Coder JamieR's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,161
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I can't really understand what your problem is. You couldn't connect to the internet or network after you installed your new graphics card? Did you make sure that all your drivers were up to date?


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •