Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    1.12°W 52.67°N
    Posts
    218
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Serious XP Update Problem

    Yesterday Windows Update worked without any problem.

    Today when i check to see if any updates are available i get the following message...

    Loading InterScan TeleWindow. Please wait...

    If the TeleWindow appears and your default Web page does not automatically load, click your browser's Refresh/Reload button to go there.
    And then nothing except a blank IE window. If i reload / refresh the window as suggested i also get nothing.

    Since then i have noticed that when i enter the address www.google.com in IE i goto www.google.FR (!).

    I have ran Ad-Aware, Spybot & Ewido and they have picked up not one malicious entry.

    But something's not right.

    Can anyone help me out?

  • #2
    Senior Coder JamieR's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,161
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Sounds like TrendMicro's Interscan VirusWall is screwed up...

  • #3
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    1.12°W 52.67°N
    Posts
    218
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Really? - Can you enhance on that Weazel? - As no-one on *cough* other *cough* forums seems to know what the heck this is?

    What can i do? - If anything?

  • #4
    Senior Coder JamieR's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,161
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    well have you got this installed or are you using a gateway which has this installed?

  • #5
    Regular Coder
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    1.12°W 52.67°N
    Posts
    218
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Not that i recall, although i'll have to check when i get home tonight.

    The only thing i have done on the Trendmicro site is an online virus scan.

    Maybe that's how it got installed?

    I'll have to get back to you tomorrow when i get chance to check my laptop.

    Thanks man, will let you know.


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •