Hello and welcome to our community! Is this your first visit?
Register
Enjoy an ad free experience by logging in. Not a member yet? Register.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New Coder
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    15
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Hyperlinks in MS WORD

    Help please!
    My documents in Microsoft Word 2000 have recently started showing hyperlinks as -
    { HYPERLINK "http://www.visitcumbria.com/nature-reserves.htm" } without coloured text or underlining.

    How can I revert back to the hyperlink default setting of blue underlined text without the word HYPERLINK appearing?
    Thanks!

  • #2
    New Coder
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    England
    Posts
    77
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 11 Posts
    Try looking at the page setup or get word again.

  • #3
    New Coder
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    uk
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Try clicking on Tools, Autocorrect Options, Autoformat As You Type, then check the relevant box

  • #4
    Supreme Overlord Spookster's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    Marion, IA USA
    Posts
    6,273
    Thanks
    4
    Thanked 83 Times in 82 Posts
    Surprised you didn't find the old thread we have on this same problem. Just hit Alt F9 to toggle the field codes back.

    Original thread here:
    microsoft word hyperlink problem
    Spookster
    CodingForums Supreme Overlord
    All Hail Spookster

  • Users who have thanked Spookster for this post:

    JPRoss (03-25-2012)

  • #5
    New to the CF scene
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    very easy step open your micro soft word and HYPER LINK "http://www.visitcumbria.com/nature-reserves.HTTP" mouse baton right click .look this hyper link remove

  • #6
    New Coder
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Kansas
    Posts
    19
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Spookster View Post
    Surprised you didn't find the old thread we have on this same problem. Just hit Alt F9 to toggle the field codes back.

    Original thread here:
    microsoft word hyperlink problem
    Nice! Thanks!


  •  

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •