...

View Full Version : iframe...why must you disobey me???



<?austin ?>
11-03-2006, 01:28 AM
ok i have this iframe

<iframe src="mainpage.php" name="content" width="510" height="580 frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no"></iframe>
that in firefox has a stupid looking border on the page i am trying to create. (http://flashanims.com/newtalent/index.php) and i cant get rid of it even though i clearly stated FRAMEBORDER="0". so what the fmuffin is it doing there? view the source on both pages to see all the relevent code:

Page with the iframe on it (http://flashanims.com/newtalent/index.php)
--
page the iframe is linking to (http://flashanims.com/newtalent/mainpage.php)

and so aerospace doesn't jump on me, i google'd it found what i needed. validated it, it now validates. and it still is being a fmuffining dumb border. thanks ahead of time!

mark87
11-03-2006, 01:30 AM
iframe { border: 0 } or frameborder="no".

<?austin ?>
11-03-2006, 02:00 AM
hmmm but these sites that I SEARCHED[/_aerospace_eng deterrent] say that frameborder="0" is the same thing:
http://www.yourhtmlsource.com/frames/inlineframes.html
http://www.webdesign.org/web/html-and-css/tutorials/transparent-iframes.1420.html

well, i believe you. ill take your word for it :D thanks alot!

_Aerospace_Eng_
11-03-2006, 02:33 AM
frameborder="0" will work as well but you don't seem to have that. I'm seeing this currently on your page

<div id="content">

<iframe src="mainpage.php" name="content" width="510" height="578" allowtransparency="true" scrolling="no"></iframe>
</div>

<?austin ?>
11-03-2006, 02:55 AM
ok i have this iframe

<iframe src="mainpage.php" name="content" width="510" height="580 frameborder="0" allowtransparency="true" scrolling="no"></iframe>
that in firefox has a stupid looking border on the page i am trying to create. (http://flashanims.com/newtalent/index.php) and i cant get rid of it even though i clearly stated FRAMEBORDER="0". so what the fmuffin is it doing there? view the source on both pages to see all the relevent code:

Page with the iframe on it (http://flashanims.com/newtalent/index.php)
--
page the iframe is linking to (http://flashanims.com/newtalent/mainpage.php)

and so aerospace doesn't jump on me, i google'd it found what i needed. validated it, it now validates. and it still is being a fmuffining dumb border. thanks ahead of time!

i have since changed it to use css, notice the css says iframe { border:0; } but it doesnt seem to work in IE6 beacause its dumb. btw, is there a way i can download IE7 but keep ie6?

_Aerospace_Eng_
11-03-2006, 02:58 AM
Guess you have me on ignore or something. I told you what you had on your site but you said it doesn't work in IE6 so it still needs frameborder. Also if you actually follow up on posts you make you would have gotten your answer to multiple IE browsers.

http://www.codingforums.com/showthread.php?t=98752&page=2

And what is that annoyance points in your sig about me for?

<?austin ?>
11-03-2006, 03:02 AM
And what is that annoyance points in your sig about me for?
i have no idea what your talking about. are you feeling ok?

well anyway...i added the frameborder="0" to apease the dumb ie6 browser. this renders the page not validatable though. eh, whocares. well thanks! and i forgot about that post...sorry :D

_Aerospace_Eng_
11-03-2006, 03:19 AM
frameborder validates. Its allowtransparency="true" that doesn't. The annoyance points are in your sig. Look

Another post from the maverick masta programma Austin.
I have: 3 points for being a bad person!
I also have: 6 _Aerospace_eng annoyance points!

And in your first example you forgot the closing quote on height which is why you may have thought it didn't validate. Its not that it didn't validate its that your code was bad.

<?austin ?>
11-03-2006, 03:33 AM
frameborder validates. Its allowtransparency="true" that doesn't. The annoyance points are in your sig.
And in your first example you forgot the closing quote on height which is why you may have thought it didn't validate. Its not that it didn't validate its that your code was bad.

i fixed that, i noticed it. yeah, and where are you coming up with this stuff? i do not have annoyance points in my sig! its not like i keep up with the amount of times i annoy you! you need to go lie down for a bit.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum