...

View Full Version : execute run statement?



fuzzy1
11-02-2006, 09:45 PM
Is it possible to execute the following run statement via php?

"C:\Program Files\SQLyog Enterprise\sja.exe" "C:\Program Files\SQLyog Enterprise\Archive" -l"C:\Program Files\SQLyog Enterprise\sja.log" -s"C:\Program Files\SQLyog Enterprise\sjasession.xml"

GJay
11-02-2006, 10:10 PM
take a look at the exec() function
http://php.net/exec

fuzzy1
11-02-2006, 11:58 PM
Yeah, Thanks GJay.
Been there. Looked at that -- mouth agape, drooling as I find it ALWAYS does whenever I stumble into php.net looking for examples. Most of what I find there is usally pretty much beyond me. Hoping for a little more guidance if it's not too much trouble.:o



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum