...

View Full Version : IE & menu



tirppu
10-31-2006, 07:41 PM
Hey!

I found a wonderful menu for my homepage. I changed the code a bit and now the menu doesn't work in IE.

http://kotisivu.mtv3.fi/taaviss/testi/ietest.html

If you preview it in Firefox menu items are close but now they are far from others. Stupid. Can somebody help me?

homerUK
10-31-2006, 07:48 PM
what bit of the code did you change?

tirppu
11-01-2006, 09:12 AM
I changed a position (I have divs), background, menu items etc.
I mean that I changed CSS and also HTML a bit (menu items).



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum