...

View Full Version : I give up



Conteo
10-23-2006, 11:41 PM
Hey people. Im new, so hey.

Im a noob at web design, but I have to complete my website for my up and coming company.

The site is www.vorax-systems.co.uk and there is something seriously wrong with the links.

I've spent the last 4hrs trying to figure it out. So I turned to the gurus.

Please feel free to have a go, I've attached the root folder of the site for you \/

Its the code on the 44th line which I think is causing the issues.

Thanks for any attempts, more appreciated.

>> http://www.speedyshare.com/182846830.html

_Aerospace_Eng_
10-23-2006, 11:43 PM
What links are you talking about? I don't have a program that can open rar files and I'm not about to go download one.

Conteo
10-24-2006, 12:15 AM
What links are you talking about? I don't have a program that can open rar files and I'm not about to go download one.

Ok, no problem

zip >> http://www.speedyshare.com/248431788.html

Its the JPEGS at the top... About us Contact us Etc

Shoot2Kill
10-24-2006, 01:49 AM
ok... on some of your pages, including index_sub, and about, your links bar looks like this,..


<tr>
<td>
<a href=""><img src="images/m01.jpg" border="0"></a>
<a href=""><img src="images/m02.jpg" border="0"></a>
<a href=""><img src="images/m03.jpg" border="0"></a>
<a href=""><img src="images/m04.jpg" border="0"></a>
<a href=""><img src="images/m05.jpg" border="0"></a>
<a href=""><img src="images/m06.jpg" border="0"></a>
<a href=""><img src="images/m07.jpg" border="0"></a>
</td>
</tr>


and on the pages that work, they look like this..



<tr>
<td>
<a href="About.html"><img src="images/m01.jpg" border="0"></a>
<a href="contact.html"><img src="images/m02.jpg" border="0"></a>
<a href="links .html"><img src="images/m03.jpg" border="0"></a>
<a href="Services.html"><img src="images/m04.jpg" border="0"></a>
<a href="Products.html"><img src="images/m05.jpg" border="0"></a>
<a href="RemoteDesktop.html"><img src="images/m06.jpg" border="0"></a>
<a href="index.html"><img src="images/m07.jpg" border="0"></a>
</td>
</tr>


the links bar on every page needs to be like the second set of code...

NOTE::: THE LINKS PAGE DOES NOT WORK FROM THE INDEX, BECAUSE YOU HAVE A SPACE IN YOUR CODE...

Conteo
10-24-2006, 01:59 AM
would you be able to do that for me? I think I have tried that...and failed. thanks

Shoot2Kill
10-24-2006, 02:22 AM
Ok.. instructions....

http://www.speedyshare.com/403261830.html

--back up your data, just in case...
--delete your links.htm file, it had a space in the name, NEVER DO THIS
--copy all of the html files in the link above, and choose to overright what is there...
--DONE..!!! :D



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum