...

View Full Version : Program/code pause?



Kirl
10-15-2006, 09:51 PM
Is there any way to build a pause in the execution of the code?

I need the program to wait for a specific time and then continue from where it was. Is this possible?

Philip M
10-16-2006, 08:23 AM
You need the setTimeout() and/or setInterval() method of the window object.

See for example:-

http://www.codingforums.com/showthread.php?t=95823

Kirl
10-16-2006, 10:55 AM
Great thanks!



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum