...

View Full Version : using news bar within frame want to link to other frame



nasos007
11-14-2002, 04:15 PM
Hi,

I want to use the 'news bar' on www.dynamicdrive.com created by premshree@hotmail.com.
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex2/newsbar.htm

I think it's excellent and would appreciate using it on my personal web site.
But, can I use it within a frame and target a frame outside???

i.e. having the news bar on the top frame and once something is clicked it opens within another frame (like using the 'target=' function)



Thanks for your time in dealing with this matter.
Yours,
Nas

beetle
11-14-2002, 04:29 PM
You have his email address, why don't you just email him? BTW, I happen to know that he's a member (http://www.codingforums.com/member.php?action=getinfo&find=lastposter&threadid=8526) here as well.

Being that he's the author, he would certainly be the best person to answer any questions.

nasos007
11-14-2002, 05:38 PM
D'oh.

No, I did try that but his hotmail mailbox is full and my e-mail (nasos007@hotmail.com) refused to send him a message.

Thanks for the suggestion though, any ideas about me problem??

Take care,
Nas

beetle
11-14-2002, 05:57 PM
Ya, send him a private message (http://www.codingforums.com/private.php?s=&action=newmessage&userid=512) :D



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum