View Full Version : Incomplete display of website links column in IE6

10-03-2006, 10:44 AM
Hi - sometimes when I view my site at http://www.johnmacleanphotography.com/index2.htm in Internet Explorer 6, some of the links at the bottom of the left hand links column don't appear, but refreshing the page brings them up. Try the B&W and Colour links, then refresh to see what I mean (although they don't always fail to show up!).

The links column sometimes seems to 'cut off' level with the bottom of the two contact strip images on the page, but refreshing always fixes it. Any idea why this should be, and if anything can be done about it? The problem never occurs in any browser except IE.

Added to which, I've just noticed that doing a mousover of any of the links on the 'Interesting Links' section at http://www.johnmacleanphotography.com/links.htm makes the last two links in the left-hand column disappear, but refreshing the page brings them back!

Thanks for any help - John

10-03-2006, 12:49 PM
It *could* be the peekaboo bug from what I'm seeing; try giving #leftnav position:relative.


10-03-2006, 02:03 PM
Thanks Mark, I tried that and it does seem to have fixed the problem without affecting other browsers. Below is the adjustment to my stylesheet: I take it this is the correct way to add the line? Thanks again - John

#leftnav {
margin:30px 10px 0 10px;

10-03-2006, 02:56 PM
Yup that's correct, it seems to be working fine now in IE (the peekaboo bug is a popular one!). :)

10-03-2006, 05:00 PM
Many thanks, Mark - you've saved me a lot of aggravation and hair-tearing! :cool: