...

View Full Version : username and password website



darkmagician
09-04-2006, 10:43 AM
hey guys
can u tell me how to have username and password in your website
like my has movies in it but i want the people to login and only than they can access the movies and if they are not a member than they have to register can you plz help me plz.

plz reply

Oh and i am using frontpage

googleit
09-04-2006, 10:55 AM
you need to use a server sid langauge i sugest php post this question in the php forum

darkmagician
09-04-2006, 11:13 AM
so what is the language i dont know the language can u plz post the laguage here plz

googleit
09-04-2006, 11:16 AM
go to this website an follow the instructions: http://tools.dynamicdrive.com/password/

VIPStephan
09-04-2006, 11:20 AM
so what is the language i dont know the language can u plz post the laguage here plz
But you can read, can you?


you need to use a server sid langauge i sugest php post this question in the php forum

The language is called PHP which is an acronym for PHP: Hypertext Preprocessor. Now go and learn about it and only come back with a question if you've done your homework and really don't know how to proceed.

googleit
09-04-2006, 11:42 AM
yeah once you learnt about it come back here and ill help :)

darkmagician
09-04-2006, 12:54 PM
yeah but

i went on the website but i have no idea what to do there
plz help

Ranger56
09-04-2006, 12:55 PM
Practice.

darkmagician
09-04-2006, 01:03 PM
yeah

look , what i dont understand is when the code is shown where do i paste in thats what i dont know.
i really need a help here guys.
i have got the code from the website but where do i paste it eh

googleit
09-04-2006, 01:05 PM
you save the first set of code in a file called .htaacces (not filemane.htaccess just htaccess)
and the second bit in .htpasswd then upload

darkmagician
09-04-2006, 01:16 PM
hey people thanks for the help but i cant understand a single thing you mean so i guess i will just leave it . but anyways thanks

googleit
09-04-2006, 01:21 PM
it anit that hard

darkmagician
09-04-2006, 01:30 PM
ummm......
well can u tell me step by step what to do plz than i might understand,

googleit
09-04-2006, 01:36 PM
first what host are you using?

darkmagician
09-04-2006, 01:38 PM
what do u mean

darkmagician
09-04-2006, 01:39 PM
can we not talk in some live talking area becuase this takes too much time

googleit
09-04-2006, 01:39 PM
sure what do u want to talkin?

darkmagician
09-04-2006, 01:40 PM
where can we talk live like i mean chat box

googleit
09-04-2006, 01:41 PM
msn??

darkmagician
09-04-2006, 01:42 PM
ummm
i dont have msn

do one thing

go to this website http://jarl.moonfruit.com and than click chatting room in the navigation bar and than we will chat there ok

googleit
09-04-2006, 01:45 PM
yeah i have to register :rolleyes:

darkmagician
09-04-2006, 01:46 PM
its free

Ranger56
09-04-2006, 01:52 PM
How old are you darkmagician, seriously?

googleit
09-04-2006, 01:54 PM
ill ask him now

googleit
09-04-2006, 02:01 PM
:l not only did he waste my time but he he sed he didnt want to do it anymore lol

VIPStephan
09-04-2006, 04:02 PM
I could have told you from reading his first post... The way he writes (no punctuation marks/semantics at all) and the way he expressed himself ("plz help me plz <line break> plz reply") and the way he posed the question show me that he is either very immature or not to be taken seriously - or both. :D

Sorry that you wasted your time, googleit. Next time you'll know better. ;)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum