...

View Full Version : table?



zoobie
08-28-2006, 02:44 AM
I'm making an online resume. When it comes to skills, it's 3 columns and several rows. I've made it tableless but it's having probs. Now I'm thinking this is table data and should be displayed as such...but I'm trying to impress with tableless display.
Think I should use a table for said columns and rows?
Comments?
Thx

mlseim
08-28-2006, 02:47 AM
Hard to say without seeing it.

If you decide to use CSS, you can either leave the column background
white, or use faux columns ... as you'll have that infamous problem with
column heights. But a link would be nice so we can see what you're doing.

zoobie
08-28-2006, 05:38 AM
I just redid the CSS cells...no biggie.
Thx



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum