...

View Full Version : Help it's not working!



UrbanTwitch
08-27-2006, 07:05 AM
Ok I tried

<html><head><title>Advanced Member Legend Generator</title>

<base href="http://127.0.0.1/" /></head><center><body>
<table cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF" valign="top" height="100%" width="900"><tr><td height="100%" valign="top">
<script>
<!--
/*Advanced Legend v1.01
by es. http://if-productions.com 2005 */

//variables
newtitle = "Sodaplay Dome Legend"
pretext = "Legend:"
selected = "Selected:"
mover = "Group:"
howwide = "50%"
numbergroup = 6
dropdown = "NO"
dropdefault= "Groups- - -"



//legend;Team Name,Color,Symbol Color,Symbol,iconimg
var legend = []
legend[1]=["<span style='color:darkred; font-weight:bold;'>Owner/Administrator</span>" , "dark_red" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/icons/owneradmin.png"]
legend[2]=["<span style='color:red; font-weight:bold;'>Administrator</span>" , "red" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/Admin-1.png"]
legend[3]=["<span style='color:orange; font-weight:bold;'>Staff</span>" , "orange" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/LSTAAF.png"]
legend[4]=["<span style='color:green; font-weight:bold;'>Elite</span>" , "green" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/LELITE.png"]
legend[5]=["<span style='color:blue; font-weight:bold;'>Members</span>" , "blue" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/LMEMBER.png"]
legend[6]=["<span style='color:lightblue; font-weight:bold;'>New Members</span>" , "light_blue" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/LNMEMBER.png"]


//icons
newicon = "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/Illigua%20Skin/f_memberlegend.gif"

//options groups

memgroup = []
memgroup[1] = ["Some Guy" , "Some Guy" , "Some Guy"]

//end variables;start external
document.write('<script src = "http://70.85.240.179/4035/102/upload/p370790.ibf"></script>')
//-->

</script>
</td></tr></table></body></html>

And the code just won't show up. I mean it just won't help! wILL IT WORK FOR YOU?

probey20
08-31-2006, 05:13 PM
Try removing the brackets from the array values. So


legend[1]=["<span style='color:darkred; font-weight:bold;'>Owner/Administrator</span>" , "dark_red" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/icons/owneradmin.png"];

would become


legend[1]="<span style='color:darkred; font-weight:bold;'>Owner/Administrator</span>" , "dark_red" , "" , "" , "http://i37.photobucket.com/albums/e91/Zombie1992/icons/owneradmin.png";



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum