...

View Full Version : FlashVars



r_plane
08-17-2006, 11:38 PM
Hi, sorry i dont know if this is the right place to post this question. But I am wanting to use flashVars to load an image from an external source. I found a really great example at:

http://previous.emllabs.com/article.php?articleId=113

But the problem is, when I set the image from a different domain it doesnt work. Upon further research I realized that this is a security issue. I am wondering if anybody knows a work around for this? Basically so i can set the absolute path to an image in the flashvars on the html page.

Any help would be greatly appreciated, again I apologize if I posted this in the wrong section, and if so, if somebody could relocate it for me, that would be rad.

Thank you!

Ryan (aka: R-Plane)
my site (http://www.ryanheinrichs.com)
Callow Caper Mini Series Blog (http://callowcaper.blogspot.com/)

_Aerospace_Eng_
08-17-2006, 11:45 PM
This may be of use to you. http://livedocs.macromedia.com/flash/8/main/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm?context=LiveDocs_Parts&file=00001618.html

r_plane
08-18-2006, 04:00 PM
Thanks for taking the time to look into the issue for me. This looks like it has all the information I need, my only problem is.. how do I implement it? In my actionscript frame on the main timeline where I am externally loading the image via flashvars, do I just put it at the top of the code?

I am running Flash 8 so I guess this will end up being more work opposed to if I was using 5 or 6. Any suggestions?

_Aerospace_Eng_
08-18-2006, 05:50 PM
Thanks for taking the time to look into the issue for me. This looks like it has all the information I need, my only problem is.. how do I implement it? In my actionscript frame on the main timeline where I am externally loading the image via flashvars, do I just put it at the top of the code?

I am running Flash 8 so I guess this will end up being more work opposed to if I was using 5 or 6. Any suggestions?
Yeah, in your first frame in the actionscript panel. Doesn't really matter where, should probably come before you load the external movie.

System.security.allowDomain("store.someSite.com");
my_lc.allowDomain = function(sendingDomain) {
return(sendingDomain=="store.someSite.com");
}

r_plane
08-21-2006, 05:13 PM
Awesome thanks alot for your help. I found a really simple way to do this, I feel ashamed I didnt think of it first. I decided to pass text variables from flash vars into flash and do a loadmovie to load teh external images. I really felt like an idiot after I did that one.

But once again, thanks for taking the time to look into my problem. The benefit is, I learned something new out of this! :thumbsup:



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum