...

View Full Version : Need help!



takeda
07-08-2006, 09:37 PM
Well i just started to html, and i needed to put a drop down menu bar in my Vbulletin forums, so i put the code into the header.

I want the drop down menu, which it has! Then i need links to work, now there actually on the menu and all, but when i clock on them nothing happens!

can you guys help me!.

</script></div>
<div style="position: absolute; width: 100px; height: 23px; z-index: 1; left: 152px; top: 20px" id="laag1">
<span class="network bar">

<option value="#" selected >--Network Websites</option>
<option value="http://www.gunzcommunity.nl.tt">Gunz Community</option>
<option value="">GC Network Forums</option>

</select> </span></td>

</select></span></div>

can any of you add to this to make these things work! please help!

Mr J
07-08-2006, 09:58 PM
I could not find the following function

MM_jumpMenu('parent',this,0)

so give this a try


<select name=select2 onChange="if(this.options.selectedIndex!=0){window.location.href=(this.options[selectedIndex].value)}" style="background-color: #979797; color: #FFFFFF; font-family: Tahoma, Verdana; FONT-SIZE: 11px">

<option value="#" selected >--Network Websites</option>
<option value="http://www.gunzcommunity.nl.tt">Gunz Community</option>
<option value="">GC Network Forums</option>

</select>
I also noticed you have a few orphaned closing tags which need removing

takeda
07-08-2006, 11:07 PM
cheers dude it worked but the code ive got here makes the bar appear on the right, but the links still dont work!

<html>
<head>
<script language="Javascript" type="text/javascript" src="/includes/js/chooser.js"></script>
</head>
<body>
<center>
<form action="/chooser.php" method="post" name="Chooser" onsubmit="return choose(true);" target="_top">
<table width="100%">
<tr>
<td align="right" valign="middle" class="right">
<table>
<tr>
<td align="right" valign="middle" class="right">
<select name="Destination" onchange="choose(false);">
<option value="NULL" selected="selected">--Network Choices</option>
<option value="http://www.gunzcommunity.nl.tt/">Gunz Community</option>
<option value="http://www.gcn.uk.tt/">GCN Forums</option>

</select>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</form>
</center>
</body>
</html>

Mr J
07-09-2006, 08:40 AM
Give this a try


<html>
<head>

<script type="text/javascript">

function test(obj){

if(obj.selectedIndex!=0){
window.location.href=obj.value
}

}

</script>
</head>
<body>
<center>
<form action="/chooser.php" method="post" name="Chooser" onsubmit="return choose(true);" target="_top">
<table width="100%">
<tr>
<td align="right" valign="middle" class="right">
<table>
<tr>
<td align="right" valign="middle" class="right">
<select name="Destination" onchange="test(this)">
<option value="NULL" selected="selected">--Network Choices</option>
<option value="http://www.gunzcommunity.nl.tt/">Gunz Community</option>
<option value="http://www.gcn.uk.tt/">GCN Forums</option>

</select>
</td>
</tr>
</table>
</td>
</tr>
</table>
</form>
</center>
</body>
</html>


NOTE:

Because I did not have the chooser.js I had to take out the following to prevent the error message

<script language="Javascript" type="text/javascript" src="/includes/js/chooser.js"></script>

and

choose(false)

takeda
07-09-2006, 03:22 PM
thanks again :)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum