...

View Full Version : Changing servers



CurtWRC
06-20-2006, 09:57 PM
In the next few days I plan to change servers with my website. This is because a new version of my site is planned which will be coded in ASP.NET 2.0. Because of this my host has said I need to change servers which will of course change my path. However it will still be a few months until the new version is released and meanwhile we will be using the current version of the site which is coded in PHP. It uses databases through 'phpmyadmin'. I don't know much about this, but Im sure most of you will.

My question is will I have to change any paths in the PHP files (including the .inc files etc) or will the site still run OK with a new server? If the path does need changing on some parts of the code, where is the most common place for the path to be mentioned?

Thanks.

lavinpj1
06-20-2006, 10:03 PM
You shouldn't have to change paths, assuming you just upload the same folder structures, as you have on the current server, to the new one

~Phil~

CurtWRC
06-20-2006, 10:27 PM
Thanks for your help :)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum