...

View Full Version : Reload



anandraj
10-26-2002, 09:11 PM
Hi All,
I have already asked this Question but still i want to know whether it is possible in IE 5+ . I want to disable the relaod option for the user. I am able to capture the keyCode to 116. To avoid refresh I don't know what to write after checking the condition. Can u pls tell me Whether it is possible or not.


Thanks
Anandraj

joh6nn
10-26-2002, 09:46 PM
no. even if you successfully disabled the F5 key, there'd still be the refresh button on the toolbar, the option in the menu, and the context menu when you right click. also, sucessfully disabling reload, or even just making it more difficult, would only serve to tick your audience off. it's a generally accepted rule that you don't mess with the user's UI.

anandraj
10-26-2002, 10:22 PM
Thanks man.

anand



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum