...

View Full Version : Break in BG image in FF 1.5.3, but not 1.0?



cjwsb
05-09-2006, 11:18 PM
Hi all,

A few months ago, I built this page (http://bartlett-family.net/BBCON/) for a friend of mine. Haven't done work on it in months, but now more needs to be done.

But before I get going on all that, I noticed something wrong that was never wrong before. Looking at that page in FF 1.5.3, you can see the obvious "break" in the BG images (controlled by CSS). That was never wrong before when I had FF 1.0. So obviously something changed in that browser's engine between those versions. The page still looks fine in IE and Opera.

And if you check out this page (http://bartlett-family.net/BBCON/about.html), you'll notice that the "break" doesn't exist.

Could someone give me a hand, please? I've been playing now for an hour to no avail. I'm sure it's something simple I'm missing.

Thanks!

Chris

Arbitrator
05-10-2006, 12:21 AM
Try removing the minimum heights.

cjwsb
05-10-2006, 01:03 AM
Thanks, man. That did it, although it does shorten the page, and I really would have liked it to extend to those min heights... Oh well.

Appreciated.

Chris



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum