View Full Version : Quicktime QT_WriteOBJECT Problem

05-07-2006, 10:57 PM
Greetings all.

I'm trying to use the QT_WriteOBJECT function script as recommended by Apple, but I'm having no luck in getting my .mov file to show up. My popup html file appears, but with no movie. Here is the Apple site where I've found the technique:


I'm using the AC_QuickTime.js file.

Here is the code that rests within the head section:

<script src="[path]/AC_QuickTime.js" language="JavaScript" type="text/javascript"></script>

Here is my code that sits on my quicktime movie page:


<script language="JavaScript" type="text/javascript">
'panorama1.mov', '600', '350', '',
'align', 'top',


I know that the Quicktime movie will run when using a standard embed technique, but I'm completely baffled as to why the .mov file isn't showing up. Any help would be much appreciated. Thanks

05-21-2006, 01:14 PM
Hi Land'rover'

I notice several mistakes on your scripts.
The first script where you calling ac_quicktime.js the javascript attributes must be before src, like this:
<script language="JavaScript" type="text/JavaScript" src="files/AC_QuickTime.js"></script>

Second, script the end of code is:
'top', );
and if you look it again you'll see an extra comma there, so the end of code should be like this:
'top' );

I'm using the following code:
'576', '432', '',
'type', 'video/quicktime',
'autoplay', 'true',
'controller', 'true',
'scale', 'tofit',
'emb#type', 'video/quicktime');

Regards Tim

11-29-2008, 06:22 PM
I'm actually having this very same problem and it's driving me crazy. I know that the code is fine because It works when I test it from my desktop, however...when I upload it to my website, it fails to display any quicktime movie (it just shows my background image instead).

Is there something I need to activate on my site or something? The only way I can get it working is by embedding it into my page, but then I have no poster movie.

Any help is much appreciated. If you'd like to take a look, it's at