...

View Full Version : cpanel



simjay
05-01-2006, 06:05 AM
Hi

Iím making a email cpanel integration script.

I have found out the link to change password:

http://domain.com:2082/frontend/x/mail/dopasswdpop.html?email=testv&domain=domain.com&password=123

When i click that it takes me to my cpanel saying password changed, is there away of it not doing that, for example do it in the back ground, instead of going to cpanel go to a custom page and echo Pass Changed???

simjay
05-03-2006, 12:15 AM
Hey

I got the answer now.

Thanks



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum