View Full Version : R mark giving trouble

03-20-2006, 07:32 PM
I'm not an asp expert by any means, and this question has to do with general HTML on a site that uses ASP and SQL.

We use the registration mark in several places all over our site. I inserted it by keeping it in a text document, then copying and pasting it into my page, which I get to through a content manager. It used to be fine. The other day, after I got edits in a word document with track changes, the started to have an accented A symbol in front of it. I uploaded a new page today, copy and taken from a word document, and all was fine. Here's the url: http://childbirthconnection.org/article.asp?ck=10372&ClickedLink=382&area=27

Then I edited another page, again taking copy from a word document (which I hate doing), only this time, it messed up the . I tried taking successful from the website, from the text document, and I even changed preferences in the text document. I started a clean page, and the messed up there too. I've viewed the code in my content manager, and there is no extra junk. However, I just viewed the source code of the below URL and the accented A is there. I'm stumped. Here's a URL of a misbehaving : http://childbirthconnection.org/article.asp?ck=10087&ClickedLink=0&area=29 You can see it when you scroll down.

Here's a picture of what it looks like when misbehaving.

Can anyone help or refer me to a better place to get this sort of help? Maybe this is an issue with our content manager, which is Asbru HardCore Web Editor. Normally it's great for me (Mac, OS 10.3.9, Firefox).

Many thanks. :confused:

03-20-2006, 07:37 PM
You can use the HTML Entity value in the HTML Source Code.

Also try giving your page a Charset

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />

03-20-2006, 07:44 PM
Ack, didn't work! (but thanks for that link!)

I put the code in here http://childbirthconnection.org/article.asp?ck=10087&ClickedLink=0&area=29 and still got the accented A. I'm not sure what a Charset is, so I don't know how to use it...(sorry)

03-21-2006, 04:24 PM
Put the charset META tag above in the head of your page/template.
See if it helps.