...

View Full Version : New image Using php?



farooqaaa
02-13-2006, 04:23 AM
Hello,

Please look at this url:-
http://kalsey.com/tools/buttonmaker/

There when some enter its button info then, its makes a new button with the info you have entered in the forms. All i want to know is that what kinda code should they used for making new image?

Thanks

dragon
02-13-2006, 02:07 PM
My guess would be the PHP GD Library - See http://us3.php.net/gd

farooqaaa
02-13-2006, 04:10 PM
Thanks alot Dragon! For the help!



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum