...

View Full Version : Dynamic PHP Picture Viewer



tgavin
01-26-2006, 10:30 PM
Installs easily enough, but doesn't work. I've tried it on both cPanel and Plesk servers with the same results; The listbox displays the names of the images, but the image doesn't display when selected. So, the php script seems to be working correctly...

So I tried copying and pasting the entire source code of the script itself (http://www.javascriptkit.com/script/script2/phpviewer/) and that doesn't work. I've played with permissions and ownership of the directories and files and that didn't help either.

I've tried IE6, Firefox (Mac & PC) and Safari with the same results.

tgavin
01-26-2006, 10:33 PM
Firefox just gave me two errors:

Error: locationstring is not defined
Error: Unknown property 'filter'. Declaration dropped.

WA
01-26-2006, 11:49 PM
Do you have a URL to the problem page on your site?

tgavin
01-26-2006, 11:59 PM
Do you have a URL to the problem page on your site?
www.ginteractive.net/test/index.php

thanks :)

WA
01-27-2006, 01:34 AM
Ok, the problem was due to a bug in the script that was actually fixed Dec 21st last year. I must have recently overwritten the source code to download with the older version. Anyhow, just use the new PHP source code here: http://www.javascriptkit.com/script/script2/phpviewer/getpics.txt

tgavin
01-27-2006, 02:28 AM
Ok, the problem was due to a bug in the script that was actually fixed Dec 21st last year. I must have recently overwritten the source code to download with the older version. Anyhow, just use the new PHP source code here: http://www.javascriptkit.com/script/script2/phpviewer/getpics.txt
That code is the same.

WA
01-27-2006, 05:23 AM
That code is the same.

Really? The new code contains the line:

echo 'var locationstring="' . $locationstring . '";';

Check that your version does too.

tgavin
01-27-2006, 06:29 PM
Really? The new code contains the line:

echo 'var locationstring="' . $locationstring . '";';

Check that your version does too.
Okay, I got it and it's working. It must have been a caching issue in my browser. Thank you.

New question: What should I change if I want to include this multiple times in a page? I'm including this in a php function. The unique variable is $name. So I started toying around with $name"."picturearea, etc. but don't have it working.

Thanks again!



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum