...

View Full Version : database connect problem



Technobabble
12-30-2005, 04:49 AM
Hello, I have installed a php/mysql program called Auto Dealer Inventory Software from car-dealer-website.org

I have done what the readme.htm tells me to do, but when I go to jetautoservice.com/Inventory I get CDatabase::Connect() error

I need help please.

Velox Letum
12-30-2005, 09:11 AM
Taking a shot in the dark here, but did you perchance forget to fill in your database attributes?

Technobabble
12-30-2005, 02:12 PM
Umm...I have no idea. Lemme say that when it comes to php, I am a HACK. I usually have no problem getting the program installed, and from that point I change the visuals and remove functionality or make changes to the functionality. I haven't learned to program yet, and our company hasn't had a project that needed to hire a programmer up to this point. I moved to a new server and I remember that it was a pain to set this up last time, and don't remember what I did!

Technobabble
12-30-2005, 02:13 PM
I am looking for a professional programmer that wouldn't mind doing piece work.

eksob
12-30-2005, 07:53 PM
check all the username, passwords, database names, everything needed to connect to database



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum