...

View Full Version : problem with csshover2.htc



chump2877
12-07-2005, 03:45 PM
I'm trying to use csshover2.htc to generate a CSS drop down menu that will work in both Mozilla and IE....

As it stands right now, I can't seem to get the damned thing to work in IE -- but it works in Mozilla....

My client wrote the HTML himself (he doesn;t use Mozilla, so it only looks normal in IE), so the coding is piss poor, and I'm not about to recode every page on his site to make them validate....

Here is the page: http://84.9.221.75/domains/mrxblog/misterx.php?username=misterx

I'd appreciate any input you have to offer, as i am stumped...thanks.

KevinG
12-07-2005, 07:59 PM
try www.cssplay.co.uk or www.dynamicdrive.com

i never like using those menus personally

chump2877
12-08-2005, 08:59 AM
fixed the problem, was due to unvalidated code as i suspected, but because he had 50 million errors in the validator, I had to delete out code until i found the culprit....

BTW, the csshover2.htc file is an indespensible (and short) piece of Jscript IMO that allows you to view hover effects on all HTML block elements in IE...changes the behavior of IE to act like Mozilla...There are lots of applications for this file, not just drop down menus, so I highly suggest it to anybody....

Here's a link explaining what csshover.htc does: http://www.xs4all.nl/~peterned/csshover.html

And here's a tutorial for a css menu that explains how to use it: http://www.tanfa.co.uk/css/examples/menu/tutorial-v.asp#mentut



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum