View Full Version : Please review my updated singleparadox.com

Single Paradox
07-28-2005, 12:21 AM
I have been working on the redesign for some time now, trying to make it fast loading and browser compatible. Although it currently only works for Internet Explorer on 1280 by 1024 resolution OR Internet Explorer on 1024 by 768 with F11 pressed. I will make it compatable with FF and in every resolution, but I don't want to remake the stylesheets till I get an ok from some people. I notice that the login button is kind of slow loading when you click it, but I will fix that. Enjoy!


07-28-2005, 02:09 AM
The colours, to me, are very wrong. That diamond image at the top is of very poor quality (it's been enlarged from a much smaller version) and the one at the bottom is barely recognizable as a diamond. Why even a diamond in the first place?

There's a lot of wasted space on the left and right side of the content column. Why? You could make it work in the more popular resolutions if you chopped that down.

The functionality seems to work alright though. I'm just not a fan of the design at all.

Single Paradox
07-28-2005, 03:01 AM
Thank you for the feedback. I am going to redo the brown on the top and bottom images and the diamonds are going to be redone, but I am going to have diamonds because it is the logo. I am eventually putting a symbol on the diamonds that will be the logo. The site is not 100% done as you can very well see. What do you suppose I put on the left and right side of the content anyway?

07-28-2005, 03:21 AM
What do you suppose I put on the left and right side of the content anyway?

Nothing. Just remove the ~150px (each) of nothingness you have there now.

Single Paradox
07-28-2005, 03:37 AM
Ok lemme see what it looks like.

Single Paradox
07-29-2005, 11:43 PM
Alright, I finally uploaded the firefox stylesheet. You can now see what my page looks like in Firefox. Please give me the good, the bad, and the ugly!

Single Paradox
07-29-2005, 11:45 PM
Oh, and also, if anyone could help me it would be terrific, on Firefox it is fine, but the login image on Internet Explorer, when clicked upon, takes a long time for login2.gif to load. The image is just blank untill it loads. Is there any way to make it so the image doesn't go blank? So it could just stay login.gif untill login2.gif loads? Sorry if I am being vague.

07-30-2005, 12:56 AM
you could just preload the image

Single Paradox
07-30-2005, 07:06 AM
Thank you, yes I figured that out, but do you have any suggestions or feedback of my design? I am going to make a preloading for the image.