...

View Full Version : Nav Sub-Menu problem



boeing747fp
07-15-2005, 01:38 PM
how come this script works well in IE, but in Firefox, every hover you do over the subnav column keeps moving downward with empty space? (www.condraft.com (http://condraft.com/)) -> Click on Mock Draft



<tr class="nav_normal" onClick="document.getElementById('sub_mock').style.display='block';" onMouseOver="this.className='nav_over';" onMouseOut="this.className='nav_normal';">
<td><span class='nav_text'>Mock Draft</span></td>
</tr>
<tr id="sub_mock" style="display:none;" onMouseOver="document.getElementById('sub_mock').style.display='block';" onMouseOut="document.getElementById('sub_mock').style.display='none';">
<td><table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="10%">&nbsp;</td>
<td width="90%"><a class="subnav" href="http://condraft.com/mock.php?r=1">Round
1</a></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><a class="subnav" href="http://condraft.com/mock.php?r=2">Round
2</a></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><a class="subnav" href="http://condraft.com/mock.php?r=3">Round
3</a></td>
</tr>
</table></td>
</tr>

_Aerospace_Eng_
07-16-2005, 12:02 AM
:eek: Your abusing tables really badly. A table isn't meant to markup a menu. Use an unordered or order list instead. Check out this site (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/switchmenu.htm) for a better markuped script.

boeing747fp
07-18-2005, 02:20 AM
fixed... thanks.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum