...

View Full Version : Creating sub-domains



Raraken
06-21-2005, 02:18 PM
On many web-hosts, when you sign up you receive a sub domain. For example, if you sign up, at say, myHost.com or a place like that, you might get the domain "mySite.myHost.com"

How would I go about setting somthing like this up?

JamieR
06-21-2005, 04:16 PM
Well providing you have paid web hosting with a control panel and allowances for sub domains, you can set them up from your control panel or have I got your question mistaken?

mrruben5
07-14-2005, 12:10 PM
I believe you are searching for a control panel or something?

http://www.cpanel.net/

AEH
08-01-2005, 12:06 AM
I agree, most web hosting companys come with cPanel, which I can tell you from experince is one of the best control panels you can go with. They have sub domains area built in on there control panel.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum