...

View Full Version : What's the difference between DOM Scripting and JS programming?



netfervor
06-23-2002, 08:04 PM
What will be the difference between the discussion here and Javascript Programming? thx.

jkd
06-23-2002, 08:56 PM
Anything that deals strictly with the W3C DOM.

For example, anything dealing the DOM2 Core, Events, Style/CSS, Traversal/Range, SVG DOM, (future?) MathML DOM, implementations of the DOM3 Working Draft, etc would be posted here.

An example:

"My DOM3 XPath Expression does not evaluate to all the nodes it should"

Gecko has implemented the working draft of the DOM3 XPath module, and any questions on that would be posted here. If it was just a question on XPath itself, it would go to the XML forum.

Another example, "How do I fire an event in NS7?"

NS7 uses the DOM2 Events module, and would best be posted here.

Maybe more common posts though would be about just the DOM1 Core, something I can imagine thay be typical:

"document.body.firstChild in IE is different from document.body.firstChild in NS"

And that's because Gecko treats indentation as a text node...

Kinda follow? :)

jkd
06-23-2002, 11:30 PM
Take some indication of what belongs here by the threads I recently moved. :)

I'm going to make this a sticky thread for a while, as it brings up an excellent point that I'm not sure was previously considered as much as it should have before, and should also server as a pseudo-guide of what threads to post in here.

HappyDude
09-07-2002, 05:08 AM
Gecko treats indentation as a text node...
Heh, I was actually just about to post a question asking about why I was having such problems referring to my nodes in NS6 with the same index number in the childNodes property as was working perfectly in IE... but I guess that answers that :).

beetle
09-24-2002, 07:21 PM
Originally posted by HappyDude

Heh, I was actually just about to post a question asking about why I was having such problems referring to my nodes in NS6 with the same index number in the childNodes property as was working perfectly in IE... but I guess that answers that :). Hey HappyDude

I realize you posted this quite a bit ago, but I thought I'd share this w/ya, because I was having the same problems. Here's a link (http://www.sitepointforums.com/showthread.php?s=&threadid=76795) to a complete post I made with a pseudo-solution to problems arising from this.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum