View Full Version : creating an image

06-05-2005, 06:09 PM
Hi I am trying to create an image, this is all I get, anybody got any ideas what can be going on here?

JFIF>CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality C    $.' ",#(7),01444'9=82<.342C  2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222" ĵ}!1AQa"q2#BR$3br %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz  ĵw!1AQaq"2B #3Rbr $4%&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz ??/·^džiLy$&gcI+I5'T]G?xkV)k OЩ&A<B( OЩ&A<B( OЩ&A<B( OЩ&A<B

06-05-2005, 06:18 PM
I'd say it's the image displayed as text. If you are printing it on a page you might have forgotten to set the correct header:

header('Content-Type: image/jpeg');

06-05-2005, 06:38 PM
that's what I was thinking, but not the source of the problem, mine was identical to yours, I have tried putting it as the very first line, and also as the line previous to the imageJPEG(), but both results are the same.
When I pull the page up in Firefox, I get the following message,
The image http://www.mydomain.com/favnet.php cannot be displayed, because it contains errors.

any other ideas?

06-05-2005, 09:18 PM
Could you post the code?

06-06-2005, 08:03 PM
found a way around it, working fine. thanks for your help.

06-13-2005, 12:28 AM
i'm having the same problem, could you please let me know how you worked around that problem??? it's urgent.

thnx :thumbsup:

06-13-2005, 01:44 PM
Joe bob,
I got around it by taking the php code and putting it on a different page, I guess I was passing some data to the browser that I couldnt see, before the headers function.

try it on a separate page, and see if it doesnt work.