...

View Full Version : Div layers



Johnboat
06-02-2005, 07:08 PM
Hi there, I'm new to this site and the use of layers. I'm designing a new site for my guild and I have the logo in a layer for better versatility, anyway when I setup the layer in Dreamweaver it looks fine, if I preview it in IE and Firefox it's off. Here (http://www.balancedblade.net/test/layout2.htm) is the design I've been working on. I would like to know how I have the bottom of the blade going between the Main and Menu graphic like I want it to do.

I look forward to any advise.
Thanks

ELFBOY
06-02-2005, 08:36 PM
I think you might have to change all the tables to pixels instead of %

Johnboat
06-02-2005, 09:38 PM
OK let me clarify that all I care about is the position of the Balanced Blade logo that is in it's own layer.

mhunt
06-02-2005, 09:40 PM
don't look at the position in Dreamweaver, the positioning is messed up because it isn't the true size of what the page will look like, so when testing just use IE or another browser instead of the dreamweaver view design.

ELFBOY
06-02-2005, 09:56 PM
OK let me clarify that all I care about is the position of the Balanced Blade logo that is in it's own layer.

I thought you were trying to align it with a graphic in a table.

You could also put the other graphics in layers.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum