View Full Version : PHP in flash?

05-25-2005, 12:24 AM
How do I code PHP in flash? The code I have on my site is:

<?php include("DJStatus/index.php"); ?>

but I am pretty sure that's not what you put in the flash document...does anybody know?

05-25-2005, 12:58 AM
Can you put PHP in flash?

05-25-2005, 01:03 AM
im not sure..but if not maybe it could be xml.

05-25-2005, 08:37 AM
Forget the idea of directly using PHP in a Flash file. Flash is executed on the client as a plugin and has no idea what PHP is. Perhaps you describe what goal you want to achieve and repost your question in the Flash/Multimedia forum.