View Full Version : Dropdown menu

05-16-2005, 06:22 AM
Would anyone know where I could get a simple dropdown menu script? The one I am using at the moment at www.suncom.com.au/page seems ok with IE6, but doesn't work quite right in other browsers.

05-16-2005, 06:59 AM
http://www.udm4.com/ (Advanced)
http://www.brothercake.com/scripts/listmenu/ (Simple)

05-16-2005, 08:15 AM
Thankyou, that was exactly what i was looking for. But I can't work out how to center menu and even out the cells to the same width, or would i need to try the advanced menu?

I can work with css fine, but because I haven't touched on web design in while, I still use tables to layout my page, and don't know much about div's yet.

05-17-2005, 07:39 AM
Still can't align the menu. I have uploaded the page to


The menu is supposed to be centered, I am able to align it in the middle by adjusting the margins, but it goes out of whack in a different resolution or when when you open the "search", "favorites" etc. tabs.

I have included 2 screenshots.

1. What it is supposed to look like

2. What it looks like when I click onthe "Search" tab

SeeIT Solutions
05-17-2005, 08:20 AM
nevermind - this post was wrong