...

View Full Version : Fixed window size on loading



thunderwatch
04-12-2005, 02:24 AM
I would like the home page of my website to load at a certain height and width all by itself (as opposed to being spawned by another window). Is this possible?

I've only seen scripts that use "onLoad" in one window to spawn a second fixed-size window, but pop-up blockers block these.

Thanks.

--tw

codegoboom
04-12-2005, 03:37 AM
No, it is not possible...

unless window.resizeTo() | resizeBy() happen to work... :rolleyes:

thunderwatch
04-12-2005, 03:41 PM
Thank you, codegoboom! Much obliged.

--tw



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum