...

View Full Version : Auto Text Animator



Maximus - DFX
08-13-2004, 10:05 AM
Ok, I've made this auto text animator and had it a for a while now. I'm about the submit it around but before I do I wanna see if I can fix one last visual problem. In gecko-based browsers, when I use innerHTML too much, the content starts flashing or clipping. I was hoping someone here might have some ideas. Here's the url:

http://maximus.velegant.com/dev/ata/ata.html

Thanks for any help.

jbot
08-13-2004, 10:08 AM
hi,

nothing works for me in Firefox. there's no animation and the buttons don't work. :confused:

Maximus - DFX
08-14-2004, 07:12 AM
Well, I have no idea about that one. As the page reads, I have tested it in FB.6/.7 and FF.8/.9/.9.3 so it does work in all of them. Now I can't help you if you are using a nightly build because those are buggy at times. Maybe you running it on linux or something? Maybe there is a problem there...

Anyway, I've had friends test it and all of them say it works. Maybe you have javascript disabled ? HAHA... maybe not. anyway try the link again or try in Netscape 6/7.

http://maximus.velegant.com/dev/ata/ata.html

sir pannels
08-14-2004, 08:14 AM
Opera 7 doesnt like it either... buttons dont work - mouse movements interupt the text aswell.

Maximus - DFX
08-14-2004, 08:40 AM
Ok that one is valid but only in opera 7.02. It seems to handle sgml chars poorly although 7.54 handles them properly so i'm working on a way to correct this. Now... aside from that, it works in opera quite well and i have no idea about your mouse problem.

Bah... all your browsers are on crack ;) mine work fine. Of course I can only test in WInXP so that could be a reason.

Maximus - DFX
08-15-2004, 06:09 AM
Ok, it would be nice if someone would at least look at the script and tell me if they know of a workaround. Please don't tell me it doesn't work cause I'm been testing off my *** and getting everyone I can find to test so I know it works.

Now would someone please help me out or just tell me there is no way to fix the problem. Again the problem is in Gecko-based browsers (Mozilla,FB/FF,NS) the written content flashes after a while. Any ideas on that problem?



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum