...

View Full Version : onMouseOver help please!



dvdj
05-31-2004, 04:27 PM
Hi, could somebody explain to me what it is i need to do to make an 'onMouseOver' behaviour work in Navigator please.

Heres a link to the page in question http://www.icafeonline.com

When you pass the cursor over the navigation bar (Using IE) you see a rollover change and a layer appears offering additional options, when you move the cursor out of this layer it should disapear.

In Navigator the rollover works but the layer doesn't. I've learnt so far that Navigator doesn't recognise 'onMouseOver' but can't find what i can use instead.

bradyj
05-31-2004, 06:37 PM
which version of netscape? I'm seeing it fine in Safari and firefox and mozilla.

dvdj
05-31-2004, 08:58 PM
Hi bradyj,

Thanks for your help again!!

I only know it as netscape navigator version 7.1, would that be correct or should i be looking for something else?

Garadon
05-31-2004, 09:30 PM
your own post makes the claim that it don't support onmouseover false since if it didn't the rollover would falter to. which leads me to believe it is the MM_ functions that it don't handle as intended. a simple test to the claim would be to put an alert in the event you claim not functions if it fires it does function.

dvdj
05-31-2004, 11:18 PM
Thank you Garadon, i realise that you are right and of course the rollover does work. Below is the code in question.

<td width="100" valign="top" bgcolor="#000033">
<span id="passportz" style="position:relative; left:0px; top:0px; width:98px; height:23px;"
onMouseOver="MM_showHideLayers('community','','show','commundrop','','hide','passportz','','show','passdrop','',' show','domainz','','show','domaindrop','','hide','staffroom','','show','staffdrop','','hide')">
<a href="passportz/index.htm" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('passportz','','images/rlloverbttns/ropassprtsb.jpg',1)">
<img src="images/rlloverbttns/ropassprtsa.jpg" alt="Access iCafe&sup2; Passportz" name="passportz" width="100" height="22" border="0"></a>

I gather from what you are saying that it may be a problem with the MM_showHideLayers ?? Do you have any suggestions for correcting this part ???



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum