...

View Full Version : PHP question, how to skip lines



draxxus
04-17-2004, 08:40 AM
i know in html it's <br>, but what is it in php? Thanks!

pb&j
04-17-2004, 08:48 AM
php outputs html coding, so it would be the same...

echo "<br>";

Len Whistler
04-17-2004, 05:29 PM
Or you might use the php newline character:

\n


Leonard Whistler
www.stubby.ca



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum