View Full Version : 3D Spin menu - Use in Mozilla and Opera

03-19-2004, 01:05 PM
I wonder if anyone can assist me please? I used the fantastic 3D spin menu from the site on my web site and postioned it in the top left hand corner. It works great but when I checked it in Mozilla 1.5 it appeared at the bottom of the page. I then tried it in Opera with even worse results:(

Can anyone please tell me how to make this great script work in these two browsers?
Thanks in anticipation
Example of menu working correctly in IE6 (http://www.aes-training.com/aes_site/accidents/accident1.htm)

03-19-2004, 02:49 PM
Disable javascript and you get no menu. How fantastic is that. Even when it is working it is hardly amusing the first time and definitely annoying on the subsequent visits.

03-24-2004, 09:08 AM
Thanks Vladdy but I can't see me having access to every user's PC to do that :)

Most folks have said they like the menu btw:-(

Any serious ideas? could I put some code in there that tells the other browsers to ignore Javascript? Serious question as I'm quite new to Java