...

View Full Version : Need two decimal places



shanebanks
03-17-2004, 10:45 PM
form.cost.value = newcost + parseFloat(federalusc);

I need to force form.cost.value to have two decimal places so when it is passed back to the form it will display (for example) 3.60 instead of 3.6

liorean
03-17-2004, 10:51 PM
See the FAQ sticky...

shanebanks
03-17-2004, 11:04 PM
Thanks. I thought it would be much simpler, but it works :)



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum