...

View Full Version : table word wrap



DsgnrsTLZAdmin
02-10-2004, 05:04 PM
for some reason where $thread is, when theres a lot of text instead of creating a new line (word wrap) it just scrolls all the text where $thread is across the screen.....i need it to word wrap












<table width='100%' border='1' style='border: dotted 1px;' align='center' bordercolor='#000080' cellspacing='6' cellpadding='1' />

<th align='center' background='/forum/layout/blackmap.bmp' width='20%'>
.: $month $day, $year
</th>

<th align='center' background='/forum/layout/blackmap.bmp' width='80%'>
Thread: $threadname
</th>

<tr>
<td width='20%'>
<center>
<b>$username</b>
<br>
Newcomer
<br>
<br>
</center>
<b>Joined</b>: $registerdatee
<br>
<br>
<b>Location</b>: $locationn
<br>
<br>
</td>
<td width="80%">
<center>$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$t hread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thr ead$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$threa d$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$ thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$thread$th read$thread$thread$thread
</center>
</td>

</tr>


<tr>
<td>
<center><b>Posts</b>: $postss
</td>
<td>
<div align='right'><a href='#quickreply'><img src='/forum/layout/replyicon.bmp' border='0'></a> | <a href=''><img src='/forum/layout/wwwicon.bmp' border='0'></a> | <a href=''><img src='/forum/layout/profileicon.bmp' border='0'></a> | <a href=''><img src='/forum/layout/emailicon.bmp' border='0'></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;
</td>
</tr>
</table>

Roy Sinclair
02-10-2004, 05:30 PM
It does "word" wrap but words have some sort of separator character like a space, a comma, a semicolon, parenthesis and the like. If your text is just endless characters it's all one word as far as the browser is concerned and the browser will not break a word into two parts on an arbitrary boundary.

DsgnrsTLZAdmin
02-11-2004, 12:02 AM
Hey you know what your right. I was just testing it and i copied and pasted a lot of text and it had no spaces so it went way over. I knew that I just wasnt thinking. Thanks though.

Roy Sinclair
02-11-2004, 03:59 PM
It burned me once too, that's how I can remember it :o.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum