...

View Full Version : Psycho Iframes



sina94
02-05-2004, 05:35 AM
Everything is fine and dandy on my page, until you refresh, then my iframes go wacko. One loads it's src url, the other loads whatever page was previously in the other. I want the frames to retain the pages they held before the page got refreshed. If you know how, or at least think you do, I'd appreciate it. I tried an onLoad="this.src='url.html'", that worked, but it looked like my computer was going to blow up. Not literally of course, but it started going really slow and the page was almost completely frozen and my status bar scroller was tweaking out. Of course, that could be because I'm running on Win95 and it needs to be put out of it's misery. If that is the way to do it, and the only way, let me know. If it's just a bad code could you get me something good, or something 95 compatible, I'd appreciate it. If it's really going to take away from new OSs though to make it 95 compatible screw 95 compatibility.

kwhubby
02-05-2004, 06:30 AM
Could you give us the URL to this page that you are talking about please?. The problem coulnd very easily be that ur using a very old version of internet explorer on windows 95 and youd need to upgrade. You might also be filled with spyware.... But post the url or and example first so we can help you.

sina94
02-05-2004, 06:49 AM
It's not up and running yet, as I wanted to get rid of the "bugs" before I finished getting online. I'll attach it (maybe), you'll want to virus scan it though because, as I've said, I'm a bit outdated. Doubt it's anything too serious though, my computer is still running.

kwhubby
02-06-2004, 12:20 AM
There is definately something odd goign on in those pages... It take some time to figure out- but im working on it.

sina94
02-06-2004, 03:56 AM
Thanks...

sina94
02-07-2004, 07:11 AM
I was wondering if there was anyway to retain the page that's in the frame when you refresh if. If you can, I don't see why that wouldn't fix the problem. I don't know if you can though...so it's just another wild idea.

kwhubby
02-07-2004, 07:50 AM
I think that is how it should already behave... I think thers some wierd script thats messing it up, I havent done much work on it so I dont exactly know yet. The code is quite wild, so its difficult to follow.

sina94
02-07-2004, 08:48 AM
I could clean it up a bit and send you a new copy. I just know what's doint what, of course I don't expect you to unless you sit there and waste time "translating" it. If that one's fine let me know, but if you want me to clean it up it's no problem.

kwhubby
02-07-2004, 09:26 AM
cleaning it up would be very nice!. Things are all over the place, and made very cheesy. If you coulnd do some major cleanup work it woulnd be much easier for me, and others to help, and would make getting help easier. I just don't really have the time to clean it myself.



EZ Archive Ads Plugin for vBulletin Copyright 2006 Computer Help Forum