View Full Version : MouseOver Pop Out menu

01-17-2004, 03:45 PM
On www.microsoft.com How can I get my menu to pop out like they do?

I know how to do where you mouseover and it changes the border, but How do I make it pop out?



01-17-2004, 07:17 PM
I'm not seeing the part that you are talking about. Are you sure that its on the homepage?

Paul Jr
01-17-2004, 07:21 PM
It's there, but it's just their nice ol' IE Specific pop out menu. :rolleyes:

01-17-2004, 07:22 PM
Just like them to do something so incredibly stupid, but we are talking about microsoft here. The kings of incompatability. I guess I better view it in IE, thanks for the heads up Paul.

Why not use brothercake's ultimate dropdown menu, I'm sure he'd appreciate it, and it's one of the best around. http://www.brothercake.com/dropdown/triggers.html

Paul Jr
01-17-2004, 09:49 PM
Lol. Yes, it is Microsoft. Hence, it sorta makes sense that they'd make that an IE-only thing... or maybe it doesn't. Maybe I'm just going crazy!

01-18-2004, 12:41 AM
BrotherCakes is very nice but too elaborate.

Can someone show me how to do it?

01-18-2004, 10:11 AM
ALA (www.alistapart.com)'s got a great article (http://www.alistapart.com/articles/dropdowns/).